ATLAS Power Stations

Home Power Stations

Home Power Stations

Τα Power Station ATLAS είναι μια νέα προσέγγιση στους οικιακούς σταθμούς παραγωγής ενέργειας και είναι ένας σταθμός διαχείρισης και αποθήκευσης ενέργειας 100% αυτόνομος με δυνατότητα σύνδεσης με το δίκτυο ηλεκτροδότησης. Συνδέεται μεταξύ ρολογιού της ΔΕΗ και πίνακα.

Image

Power Station Pro

Το Power Station Pro φέρει εξωτερικά τους μεταλλάκτες (inverter τα οποία περιλαμβάνουν και ελεγκτή φόρτισης). Στη μονάδα τη μονοφασική, το inverter είναι 1, ενώ στην 3φασική έχουμε 3 inverter, ένα για κάθε φάση.

Το κυρίως σώμα περιλαμβάνει συσσωρευτές (μπαταρίες), BMS (Battery Management System) για προστασία των συσσωρευτών και ενεργό ισοσταθμιστή για να κρατάει όλα τα κύτταρα των συσσωρευτών στην ίδια τάση. Ο κάθε συσσωρευτής - μπαταρία είναι συνήθως 51.2V/105A και αποθηκεύει περίπου 5.35kWh ενέργειας. Οι συσσωρευτές πρέπει να εκφορτίζονται από το 90 μέχρι το 20% δηλαδή κατά 70%. Ποτέ δεν πρέπει να φορτίζονται πάνω από το 90% και ποτέ να μη φτάνουν κάτω από το 20%. Μάλιστα αν οι συσσωρευτές δεν εκφορτίζονται κάτω από το 30%, ο χρόνος ζωής τους από 6000 κύκλους φόρτισης εκφόρτισης αυξάνεται στους 8000 κύκλους.

Τα Power Stations PRO είναι η κεντρική μονάδα των Αυτόνομων σταθμών της ΑΤΛΑΣ οι οποίοι παράγουν ενέργεια από Α.Π.Ε. Πάνω στην κεντρική μονάδα συνδέονται και φωτοβολταϊκά πάνελ με ειδικές βάσεις ώστε να αποδίδουν περισσότερο και ειδικά το χειμώνα, αλλά και ανεμογεννήτριες οι οποίες παράγουν ενέργεια και τις ώρες που δεν υπάρχει ήλιος στον ουρανό αλλά φυσάει αέρας. Οι ανεμογεννήτριες EOLOS δικής μας κατασκευής μπορούν να συνοδευτούν από ειδικές βάσεις που αυξάνουν την απόδοσή τους σε περίπτωση που δεν υπάρχει ισχυρός αέρας σε μια περιοχή, ώστε να εκμεταλλεύεστε το αιολικό δυναμικό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι σταθμοί παράγωγης ενέργειας της ΑΤΛΑΣ δίνουν εγγύηση uptime 99. 99% ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών γιατί συνδυάζουν φωτοβολταϊκά με ανεμογεννήτρια ειδικού τύπου με αυτόματη ηλεκτρογεννήτρια υγραερίου για φόρτιση των μπαταριών ώστε πάντα να έχετε ενέργεια.

Image
Image
Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή με email για παραγγελία.
  • Tα mini Power Stations διατίθενται μόνο για χονδρική πώληση σε εμπόρους.
  • Οι εικόνες είναι ενδεικτικές.
  • Ο έμπορος μπορεί να επιλέξει δικό του σχέδιο και να σχεδιάσουμε μαζί το προϊόν του ώστε να είναι μοναδικό στην αγορά.
  • Η ελάχιστη παραγγελία δεν μπορεί να είναι μικρότερη από 20 τεμάχια αν γίνει με στρατζαριστό αλουμίνιο ή λαμαρίνα ή πάνω από 100 τεμάχια αν απαιτείται κατασκευή καλουπιών.

2110012214

(9:00 - 3:00 καθημερινά)

atlas.gr.sales@gmail.com

πατήστε εδώ για προσφορά
(3 μήνες εκτιμώμενος χρόνος κατασκευής σταθμού εκτός αν υπάρχει στοκ υλικών οπότε κατασκευάζεται σε 10 ημέρες)

Στοιχεία επικοινωνίας

Hotel & Industrial Power Stations

Hotel & Industrial Power Stations

Για την επιχείρησή σας και για να μην χάνετε χρήματα σε πολυδάπανους κι ολοένα αυξανόμενους λογαριασμούς ρεύματος, η λύση είναι ένας Αυτόνομος Σταθμός Παραγωγής Ενέργειας από Α.Π.Ε. κατασκευασμένος από την ΑΤΛΑΣ.

Image

Αυτόνομος Σταθμός Παραγωγής Ενέργειας από Α.Π.Ε.

Όλο και περισσότεροι επιχειρηματίες βλέπουν ότι ο μόνος τρόπος να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί είναι να μειώσουν τις ενεργειακές τους δαπάνες και ο καλύτερος τρόπος να το πετύχουν αυτό είναι να παράγουν την δική τους ενέργεια.

Δεν μιλάμε για Net Metering, όπου πληρώνεις έναν εξοπλισμό ο οποίους ουσιαστικά λειτουργεί προς όφελος του δικτύου. Άλλωστε στο Net Metering δεν δίνεται καμιά εγγύηση για 20 έτη δυνατότητα απορρόφησης της παραγόμενης ενέργειας, ώστε να ισοψηφίζεται, αντιθέτως το δίκτυο είναι ήδη υπερφορτωμένο. Με λίγα λόγια δεν δεσμεύεται κανείς να πάρει αυτή την ενέργεια που θα παράγετε για 20 έτη.

Έτσι λοιπόν ο καλύτερος τρόπος είναι ένας δικός σας σταθμός με χρήση και φωτοβολταϊκών και ανεμογεννητριών.

Οι ανεμογεννήτριες EOLOS δικής μας κατασκευής έχουν πολύ μεγαλύτερη απόδοση από οποιαδήποτε άλλη χάρη στην τεχνολογία των σταθερών εξωτερικών πτερυγίων και μπορούν να συνοδευτούν από ειδικές βάσεις που αυξάνουν την απόδοσή τους σε περίπτωση που δεν υπάρχει ισχυρός αέρας σε μια περιοχή, ώστε να εκμεταλλεύεστε το αιολικό δυναμικό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Image

H ATLAS με δική της μονάδα κατασκευής και ιδιόκτητο εξοπλισμό και ομάδα επιστημόνων σε διάφορους τομείς, αναλαμβάνει με υπευθυνότητα την ολοκλήρωση μεγάλων έργων για ξενοδοχεία, βιοτεχνίες και βιομηχανίες. Με προϊόντα που κατασκευάζει η εταιρεία μας, οι άνθρωποί μας, έχουν την πλήρη τεχνογνωσία του σταθμού που θα σας εγκαταστήσουν. Άλλωστε ποιος έχει περισσότερη γνώση για το προϊόν που αγοράζετε από τον ίδιο τον κατασκευαστή αυτού;

Αν δε θέλετε λοιπόν να μπλέκεστε με αντιπρόσωπους και μεταπωλητές που έχουν επιφανειακή γνώση του εξοπλισμού που θα σας εγκαταστήσουν, απευθυνθείτε στην ΑΤΛΑΣ που θα σας προμηθεύσει με εξοπλισμό κατασκευασμένο στην Ελλάδα με υποστήριξη κατευθείαν από τον κατασκευαστή.

Αυτό άλλωστε είναι και το πιο δυνατό στοιχείο της ΑΤΛΑΣ. Ένα επίσης όμως δυνατό πλεονέκτημα είναι ότι η ΑΤΛΑΣ είναι η μόνη εταιρεία Α.Π.Ε. στην Ελλάδα με τόσο ισχυρό R&D το οποίο αναβαθμίζει συνέχεια τα προϊόντα και προτείνει λύσεις. Έτσι η σχέση μας με τον πελάτη είναι συνεχής.

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή με email για παραγγελία

2110012214

(9:00 - 3:00 καθημερινά)

atlas.gr.sales@gmail.com

ΑΤΛΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΕ. ΜΟΝ. ΙΚΕ

ΑΦΜ EL801071730 - ΑΡ. ΓΕ.ΜΗ. 148422101000
Διαχειριστής: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΓΕΝΑΣ
ΛΕΩΦ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 14-16
Ηλιούπολη, Αθήνα - ΤΚ 16344

  • τηλ 211-0012214
  • email επικοινωνίας: atlas.gr.sales@gmail.com