ATLAS Solar Trackers

ATLAS Solar Trackers

ATLAS Solar Trackers

Σύστημα ηλιοκατευθυνόμενων πάνελ 2 αξόνων με δυνατότητα να στρέφουν τα φωτοβολταϊκά συνέχεια προς τον ήλιο.
Image
Ενα σημαντικό στοιχείο στην εγκατάσταση των φωτοβολταϊκών πάνελ είναι οι βάσεις.
Οι απλές σταθερές βάσεις κρατούν τα πανελ σε μια σταθερή θέση ωστε να τα βλέπει ο ήλιος αλλά σπανίως ο ήλιος είναι κάθετος στο πάνελ ώστε αυτό να αποδίδει τα μέγιστα.

Μετα τις απλές σταθερές βάσεις υπάρχουν σταθερές βάσεις με προέκταση οι οποίες σας επιτρέπουν να αλλάζετε την κλίση των φωτοβολταϊκών σας ανάλογα με τον μήνα ώστε να έχετε ένα ποσοστό επιπλέον απόδοσης της τάζξης του 8%-10%. Το πλεονέκτημά τους είναι ότι κοστίζουν σχεδόν όσο οι απλές βάσεις και δίνουν μεγαλύτερη απόδοση στα πανελ. Αλλά αυτή η επανατοποθέτηση θα πρέπει να γίνεται μια φορά το μήνα τουλάχιστον αι γίνεται χειρωνακτικά.

Για τον λόγο αυτό έχουμε και τις βάσεις με περιστροφή 1ος άξονα οι οποίες ακολουθουν την πορεία του ήλιου από τον Βορρά προς το κέντρο του ουράνιου θόλου. Αυτές είναι υπερυψωμένες και γι αυτό ιδανικές για πάρκα που χρησιμοποιούν bifacial solar panels. Εχουν μικρή διαφορά τιμής από τις απλές βάσεις και μπορουν να παρουν 4-5 πανελ 300-650W. Ειναι βαριάς κατασκευής για φορτίο μέχρι και 500κιλά. Δίνουν ένα επιπλέον 15-18% περισσότερη απόδοση και η διαφορά της τιμής τους από τις απλές βάσεις είναι πολύ μικρή.

Τέλος έχουμε τα Power Flower που είναι solar trackers 2 αξόνων και κατασκευάζονται κατά παραγγελία. Ειδικά φτιαγμένα να μην σκιάζουν το πίσω μέρος των φωτοβολταϊκών σε περίπτωση που μπουν bifacial και βέβαια με μειωτήρα δικής μας κατασκευής χωρίς τζόγο.

Σύστημα ηλιοκατευθυνόμενων φωτοβολταϊκών πάνελ!!!
Power Flower Solar Trackers

μέχρι και 45% περισσότερη ενέργεια

Η ΑΤΛΑΣ κατασκευάζει μια σειρά από ηλιοκατευθυνόμενα πάνελ 2 αξόνων με δυνατότητα να στρέφουν τα φωτοβολταϊκά πάνελ συνέχεια προς τον ήλιο. Αυτό δίνει επιπλέον ενέργεια την μέρα που τους καλοκαιρινούς μήνες είναι μέχρι και 45% περισσότερη γιατί δεν περιμένουμε να μεσουρανήσει ο ήλιος για να πάρουμε την μέγιστη ενέργεια αλλά συνέχεια οι ακτίνες του ήλιου είναι κάθετες στα φωτοβολταϊκά πάνελ.

Στο γράφημα παρακάτω βλέπετε την διαφορά στην απόδοση ενός σταθερού συστήματος φωτοβολταϊκών με το 2 αξόνων σύστημα σαν κι αυτό που κατασκευάζουμε.

Image
Image

Κινούμενες βάσεις φωτοβολταϊκών πάνελ!!! 1 Axe Solar Panel Bases

Βάλτε τα πάνελ σας σε αυτήν την heavy duty βάση από γαλβανισμένο σίδερο και κερδίστε +18% περισσότερη παραγωγή ενέργειας απλά επειδή αλλάξατε τις βάσεις σας!!!

 • Ολα τα μοτέρ και οι ντίζες είναι αδιάβροχες (IP68).
 • Οι βάσεις αυτές ακολουθούν τον ήλιο καθ ύψος κατα την αλλαγή των εποχών και σας δίνουν μέγιστη απόδοση και τον χειμώνα.
 • Εχουν περιστροφή 1ος άξονα και ακολουθουν την πορεία του ήλιου από τον Βορρά προς το κέντρο του ουράνιου θόλου.
 • Είναι υπερυψωμένες και γι αυτό ιδανικές για πάρκα που χρησιμοποιούν bifacial solar panels. Εχουν μικρή διαφορά τιμής από τις απλές βάσεις και μπορουν να παρουν 4-5 πανελ 300-650W. Ειναι βαριάς κατασκευής για φορτίο μέχρι και 500κιλά.
 • Δίνουν ένα επιπλέον 15-18% περισσότερη απόδοση και η διαφορά της τιμής τους από τις απλές βάσεις είναι πολύ μικρή.
 • Οι βάσεις αυτές έχουν μήκος 6, 12 ή 18 μέτρων και παίρνουν μέχρι 2600W, 5200W, 7800W.
 • Το κόστος ξεκινάει από 750€+ΦΠΑ. Δήλαδη μόλις 250-350€ παραπάνω από σταθερές βάσεις βαριάς χρήσης.
 • Η 12μετρη βάση που παίρνει μέχρι 5200W σε πάνελ κοστίζει 1180€+ΦΠΑ. Δήλαδη μόλις 350-450€ παραπάνω από σταθερές βάσεις βαριάς χρήσης. 
Image
Μειώστε ή μηδενίστε τον λογαριασμό ηλεκτρικού σας.
Έχουμε σχεδιάσει πολλά σετ με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και κατασκευάζουμε το δικό σας σύστημα ενεργειακής αυτονομίας κατά παραγγελία στην Αθήνα.

 • Δίπλα σας.
 • Ευρωπαϊκή ποιότητα κατασκευής.
 • Αγοράζετε κατευθείαν από τον κατασκευαστή.
Τα συστήματά μας περιλαμβάνουν, κάθετη ανεμογεννήτρια με σταθερές εξωτερικές πτερωτές που μπορεί να εγκατασταθεί και σε ταράτσα πολυκατοικίας. Συνδυάζεται με φωτοβολταϊκό με ρομποτικό μηχανισμό που πάντα βλέπει τον ήλιο κάθετα για μέγιστη ισχύ και με ειδικό σύστημα κατόπτρων για μεγάλη απόδοση ενέργειας. Αποδίδει περίπου 40% περισσότερη ενέργεια τη μέρα από τα σταθερά φωτοβολταϊκά.
Ο ελεγκτής (controller) ελέγχει την είσοδο της ενέργειας, τις καταναλώσεις σας και την φόρτιση των μπαταριών LiFePO4 οι οποίες έχουν 3-4 φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τις μπαταρίες ιόντων λιθίου. Το σύστημα μπορεί να συμπληρωθεί με μια γεννήτρια υγραερίου για 100% ασφάλεια.

 • Ιδανικά συστήματα για να παράγετε την δική σας ενέργεια και να μην εξαρτάστε από το δίκτυο.
 • Αποφύγετε τις αυξήσεις του ρεύματος.
 • Παράγετε ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή με email για παραγγελία

2110012214

(9:00 - 3:00 καθημερινά)

atlas.gr.sales@gmail.com

ΑΤΛΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΕ. ΜΟΝ. ΙΚΕ

ΑΦΜ EL801071730 - ΑΡ. ΓΕ.ΜΗ. 148422101000
Διαχειριστής: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΓΕΝΑΣ
ΛΕΩΦ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 14-16
Ηλιούπολη, Αθήνα - ΤΚ 16344

 • τηλ 211-0012214
 • email επικοινωνίας: atlas.gr.sales@gmail.com